Conferința SQLSATURDAY #874 - Timișoara

  Data şi ora
08 Jun. 2019 - 08:30 la 17:30
  Locaţia
UPT Central Library, 2, V. Parvan Bvd.

PASS SQLSaturdays sunt evenimente gratuite de instruire de o zi pentru profesioniștii SQL Server, care se concentrează pe conferențiari locali și oferă o varietate de sesiuni tehnice de înaltă calitate, fiind organizate prin eforturile voluntarilor.

Conceptul evenimentelor de sâmbătă SQL a fost inițiat în 2007 de PASS - Asociația Profesională pentru SQL Server, o organizație non-profit gestionată de comunitate. Vor participa 120 de profesioniști in domeniul datelor din Timișoara, România și țările învecinate.

Evenimentul local este organizat de RONUA Timisoara, recunoscut de PASS ca reprezentant local, cu sprijinul si colaborarea Asociației IT din Banat, Startup Hub si a Universitatii "Politehnica" din Timisoara.

Agenda evenimentului este divizată în trei secțiuni, fiind oferită de vorbitori locali și internaționali cu experiență în domeniu, printre care celebrul autor și expert Dejan Sarka (Slovenia), Mihail Mateev (Bulgaria), Erland Sommarskog (Suedia), André Melancia Portugalia), Denis Torres De Oliveira (Brazilia), Șehab El-Nagar (Arabia Saudită), Michal Sadowski (Polonia), Ivan euljak (Croația), Miroslav Popovic (Bosnia și Herțegovina), Cristian Lefter, Silviu leran, Dragoș Mădărășan, ILIE Grațian Mugurel, Alexandru Crăciun și  este concentrat pe Al / ML și BI. În plus, vom gazdui sesiuni pe SQL Server 2008 EOL și migrarea la SQL Server2019

Pentru programul complet, actualizări și înregistrări vizitați pagina oficială dedicată acestei acțiuni.